Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g lohifileetä
- 2½ rkl merisuolaa
- 1½ rkl sokeria
- 50 g (1 dl) piparjuurta hienoksi raastettuna
- 5 vartta tuoretta tilliä
Piparjuurikastike
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1 rkl piparjuurta hienoksi raastettuna
- 3 rkl karkeaa Dijon-sinappia
- ⅓ tl suolaa
- ½ tl sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo lohi. Poista tarvittaessa ruodot ja evät.
- Sekoita suola ja sokeri. Ripota seos kalan pinnalle. Lisää piparjuuriraaste ja tilli varsineen kalan päälle.
- Kääri leivinpaperiin. Laita vielä muovipussiin. Laita kevyt paino kalan päälle. Anna graavautua jääkaapissa 1 - 2 vrk.
- Pyyhi kalan pinta. Leikkaa ohuiksi, nahattomiksi viipaleiksi.
Piparjuurikastike
- Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarkista maku. Lisää halutessasi suolaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
175 kcal
Proteiini
11,9 g
Hiilihydraatti
6,6 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.