
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.13
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 20 viipaletta (500 g) saaristolaisleipää, esim. Maalahden limppua
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Lohitartar
- 1 pkt (150 g) graavattua kirjolohifileetä
- 1 (100 g) punasipuli
- 1 pieni (135 g) hapahko omena, esim. Granny Smith
- 1½ rkl Dijon-sinappia
- 1 tl sitruunapippuria
-
1½ prk (à 150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- ½ dl tuoretta tilliä hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa ohuista leipäviipaleista tummat reunat pois. Voitele leivät voilla.
- Leikkaa lohiviipaleet pieniksi paloiksi. Hienonna punasipuli. (Jos punasipuli on väkevän makuista, huuhdo se lävikössä kylmällä, juoksevalla vedellä. Valuta hyvin.) Leikkaa kuorittu omena aivan pieniksi kuutioiksi. Yhdistä kaikki lohitartarin ainekset. Tarkista maku.
- Lusikoi seosta leiville. Lisää koristeeksi hiukan tilliä.
- Tarjoa kahvi- tai teepöydässä tai glögin kera. Alkupalana ne voi jättää isommiksi ja koristella salaatinlehdillä. Suupalan kokoisiksi tehdyt leivät sopivat hyvin cocktailpaloiksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
230 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
31,8 g
Rasva
7,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
4,8 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa