Reseptiyhteistyö
Rainerin lohicarpaccio
Valion ja Bella Tablen rakastettu pappaturnee matkaa ympäri Suomen kuullen ruoka- ja elämäntarinat sekä kirjaten ylös rakkaimmat reseptit. Tällä kertaa Bellat suuntasivat Tampereelle, valloittavan Rainerin luokse. Rainerin keittiössä Bellat oppivat kokkaamaan Rainerin bravuurit: sillisörsselsönin, lohicarpaccion ja jänispaistin. Lohicarpacccio on ruoka, joka maistuu varmasti kaikille ja tämän yksinkertaisempaa ei valmistus voisi olla.
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 400 g lohifileetä
- 4 rkl extra virgin oliiviöljyä
- 1 sitruunan mehu
- 1 limen mehu
- 0 kg hienoa merisuolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg rosépippuria
- 0 kg sitruunalohkoja
- 0 kg tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Pirskota tarjoiluvadille oliiviöljyä tasaisesti. Purista päälle puolikkaan sitruunan ja puolikkaan limen mehut. Ripottele tasaisesti suolaa ja mustapippuria.
- Pyyhi lohifilee kuivaksi ja poista nahka. Leikkaa lohesta terävällä veitsellä ohuita viipaleita ja asettele ne vadin pohjalle vierekkäin. Kun vadin pohja on täytetty pirskota päälle taas oliiviöljyä ja purista loput sitruunan ja limen mehut. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Anna maustua 10-15 minuuttia ja koristele sitten sitruunalohkoilla, tillillä ja rosépippurilla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
163 kcal
Proteiini
15,3 g
Hiilihydraatti
0,3 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hienoa merisuolaa
- mustapippuria myllystä
- rosépippuria
- sitruunalohkoja
- tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.