
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (800 g) kirjolohifilee
- 2½ rkl karkeaa merisuolaa
- 1 rkl sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 200 g pakastemustikoita
Lisäksi
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 1 sitruunan kuori
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Aseta kirjolohifilee ison tuorekelmupalan päälle. Poista fileestä tarvittaessa ruodot.
- Ripottele pinnalle tasaisesti suola ja sokeri. Rouhi myllystä pippuria. Levitä hiukan sulaneet mustikat fileen pinnalle.
- Kääri kala kelmuun tiiviisti. Painele mustikoita hiukan, jotta ne mehustuvat kalan pinnalle.
- Kääri kala vielä tiiviisti folioon ja nosta jääkaappiin tekeytymään yön yli.
- Poista kalan pinnalta ylimääräinen mustikka. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
- Mausta crème fraîche raastetulla sitruunan kuorella, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Vaahdota kuohkeaksi.
- Tarjoa mustikkagraavattua lohta crème fraîchen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
148 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
4,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- suolaa
- sokeria
- mustapippuria myllystä