
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
23 h
Yhteensä
23 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g lohifileetä
- 2 rkl karkeaa merisuolaa
- 1 tl sokeria
- 5 vartta tuoretta tilliä
Rucola-sinappikastike
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
- 1 dl (25 g) rucolaa hienonnettuna
- 2 rkl Dijon-sinappia
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ripaus suolaa
- ½ tl sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
Lohen graavaus
- Huuhdo lohi. Poista tarvittaessa ruodot ja evät.
- Sekoita suola ja sokeri. Ripota seos kalan pinnalle. Lisää tilli varsineen kalan päälle.
- Kääri leivinpaperiin. Laita vielä muovipussiin. Laita kevyt paino kalan päälle. Anna graavautua jääkaapissa 1 - 2 vrk.
- Pyyhi kalan pinta. Leikkaa ohuiksi, nahattomiksi viipaleiksi.
Kastike
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Anna maustua hetki jääkaapissa peitettynä ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
264 kcal
Proteiini
22,3 g
Hiilihydraatti
2,3 g
Rasva
18,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
5,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- suolaa