
Graavikalat
Graavikalat kuuluvat juhlapöytään ja niitä nautitaan erityisesti alkupaloina keitettyjen perunoiden sekä muiden lisukkeiden kera. Graavattu kala sopii erinomaisesti etenkin leivän päälle, ja suussa sulava yhdistelmä onkin graavilohi saaristolaisleivällä tai patongin päällä. Kevyemmän ja raikkaamman version alkupalasta saa korvaamalla leivän rapealla salaatinlehdellä. Perinteisen graavilohen lisäksi herkullisia vaihtoehtoja ovat myös konjakkisuolattu ja mustikkagraavattu lohi sekä graavisiika. Katso reseptit ja löydä omat suosikkisi juhlapöytään!
12 reseptiä

24 h 20 min
Ginigraavattu lohi

12 h 20 min
Tyrnigraavattua siikaa ja tyrnikastike

12 h 10 min
Mustikkagraavattu lohi

30 min
Graavilohi-tartarleivät

20 min
Graavilohitartar

23 h 25 min
Konjakkisuolattu lohi ja sinappikastike

1 h 45 min
Graavikalatapakset (Tillipatongit)

23 h 15 min
Graavisiika

23 h 15 min
Graavilohi

20 min
Graavattu piparjuurilohi

2 h 30 min
Glögihyytelöity lohi

12 h 15 min
Appelsiinilohi ja piparjuurikastike
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?