
Joulun alkupalat
Joulun alkupaloja nautitaan ajan kanssa hyvässä seurassa. Jouluna alkupalapöydässä maistuvat kylmät kalaherkut: graavikalat, sillit ja silakat. Kalojen lisäksi alkupalapöytään katetaan jouluisia salaatteja, pateita ja terrineitä, yhdessä joululeivän kanssa.
46 reseptiä

25 min
AURA täytteiset taatelit

30 min
Kasvistartar

24 h 20 min
Ginigraavattu lohi

12 h 20 min
Tyrnigraavattua siikaa ja tyrnikastike

13 h 50 min
Pähkinäpatee

12 h 10 min
Mustikkagraavattu lohi

2 h 15 min
Carpaccio piparjuurikastikkeella

25 min
Inkivääri-seesamlohi

1 h 25 min
Juustokeikaus

15 h 20 min
Makusilakat

20 min
Mäti-avokadoleivät

30 min
Graavilohi-tartarleivät

20 min
Graavilohitartar

12 h 30 min
Sinappisilakat

23 h 25 min
Konjakkisuolattu lohi ja sinappikastike

3 h 20 min
Kylmät smetanasilakat

20 min
Kuorrutettu matjessilli

1 h 45 min
Kalapatee

23 h 15 min
Graavisiika

1 h 20 min
Riistapatee

23 h 15 min
Graavilohi

1 h 45 min
Lohiterriini

20 min
Graavattu piparjuurilohi

4 h 20 min
Sillikimara
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?