Persimon on makea, kauniin oranssinhohtoinen hedelmä, joka sopii niin juustotarjottimelle kuin salaattiin. Valmista salaatti, jossa persimon näyttelee pääroolia myös kastikkeessa. Juustokaveriksi on valittu kauniiin oranssin reunan omaava Valio Kappeli® juusto.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
150 g | salaatinlehtiä |
400 g | persimonia tai sharon-hedelmää |
200 g | |
1 pieni | punasipuli |
½ ruukku | tuoretta minttua |
½ tl | rouhittua rosépippuria |
½ pussia (à 70 g) | pekaanipähkinöitä |
Persimonkastike | |
---|---|
150 g | persimonia tai sharon-hedelmää |
½ dl | rypsi- tai oliiviöljyä |
1 rkl | sitruunamehua |
1 mm | suolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.