Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
14 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
alkuruoka-annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 150 g salaatinlehtiä
- 400 g persimonia tai sharon-hedelmää
-
200 g
Valio Kappeli® juustoaPehmeän samettinen ja miedosti hapan Valio Kappeli® tuotiin Suomen markkinoille vuonna 2012. Siihen asti sen…
- 1 pieni punasipuli
- ½ ruukku tuoretta minttua
- ½ tl rouhittua rosépippuria
- ½ pussia (à 70 g) pekaanipähkinöitä
Persimonkastike
- 150 g persimonia tai sharon-hedelmää
- ½ dl rypsi- tai oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatit. Kerrostele revittyjä salaatinlehtiä, paloiteltua persimonia ja juustoa sekä ohueksi viipaloitua sipulia laakeaan vatiin. Ripottele väleihin mintun lehtiä (hienonna tarvittaessa) ja rouhittua pippuria.
- Paahda pähkinät kuivalla pannulla. Rouhi ja ripottele salaatille.
- Mittaa kastikeainekset kulhoon tai kannuun. Soseuta sauvasekottimella. Tarjoa paksu persimonkastike salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
8,7 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.