Texmex-salaatti

Texmex-salaatti
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Texmex-salaatti

Texmex-salaatti

Nopeasti valmistuvassa texmex-salaatissa on runsaasti makua. Salaatti sisältää mm. papuja ja avokadoa ja siksi se täyttääkin mukavasti vatsan. Maustamisen hoitaa jalopenolla ja chililla maustettu juustoraaste.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 dl
punaisia kidneypapuja , kypsiä
1 tlk (137/227 g)
ananaspaloja

tai 1 dlsäilykemaissia
1 (75 g)
punasipuli
1 dl
paprikatäytteisiä oliiveja
1 (n. 200 g)
avokado
1 rkl (tuorepuristettua)
limetti- tai sitruunamehua
1 rkl
oliiviöljyä
1 ruukku
jääsalaattia
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Huuhtele kidneypavut. Valuta pavut ja ananaspalat tai säilykemaissi lävikössä.
  2. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.
  3. Paloittele avokado. Laita avokado, pavut, ananas/maissi, punasipuli ja oliivit kulhoon. Valuta päälle sitrusmehu ja öljy.
  4. Huuhtele, kuivaa ja revi salaatinlehdet.
  5. Sekoittele salaatinlehdet ja juustoraaste varoen salaattiin juuri ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa maukkaan leivän tai sämpylän kanssa. Sopii myös lisukkeeksi esim. tapas-aterialle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
178 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›