
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio AB® piimääValio AB® piimä on Valion piimistä samettisin ja täyteläisin, todellinen herkuttelupiimä! Se valmistetaan raikkaasta suomalaisesta…
- 1 sitruunan kuori
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 ruukkua (2 dl) tuoretta korianteria
- 2-3 valkosipulin kynttä
- 2 cm pala tuoretta inkivääriä
- ½ punaista chiliä
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 3-4 maustamattomia broilerin rintafileitä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista piimämarinadi: Raasta sitruunan kuori ohuelti ja purista mehu. Hienonna korianteri, valkosipuli, inkivääri ja chili. Yhdistä kaikki ainekset.
- Leikkaa broilerin rintafileet isohkoiksi paloiksi tai suikaleiksi. Laita ne sekä marinadi paksuun pakastepussiin. Sulje pussi huolellisesti ja pyörittele pussia, jotta marinadi levittyy hyvin broileripalojen pintaan.
- Anna marinoitua jääkaapissa väh. 4 t, mieluiten yön yli.
- Ennen paistamista, pyyhi enin marinadi pois lihapalojen pinnalta. Paista palat kuumalla pannulla Oivariini rasvassa tai grillissä, kunnes ne ovat kypsiä.
- Tarjoa broilerin kanssa riisiä tai vihreää salaattia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
85 kcal
Proteiini
14,8 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
1,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa