Mausteiset broileripyörykät

Mausteiset broileripyörykät
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mausteiset broileripyörykät

Mausteiset broileripyörykät

Broilerin jauheliha on mainio raaka-aine arkiruoanlaittoon. Tällä ohjeella valmistat herkullisen mausteisia ja meheviä pyöryköitä, jotka saavat näyttää rouhean kotitekoisilta.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 dl
1 dl
polentasuurimoita
2 rkl
ras el hanout -mausteseosta
¾ tl
suolaa
600 g
broilerin jauhelihaa
1
kananmunaa

Paistamiseen

Lisäksi

2 dl
1 tl
harissa-tahnaa

Ohje

  1. Sekoita kulhossa jogurtti, polentasuurimot ja mausteet. Anna turvota 5 - 10 min.
  2. Lisää jauheliha ja muna. Sekoita murekemassa tasaiseksi. Massa jää melko löysäksi.
  3. Tee kostutetuin käsin massasta 20 - 24 pyörykkää. Paista korkealla keskilämmöllä paistinpannussa Oivariini rasvassa. Käännä vasta kun paistopinta on ehtinyt muodostua, näin pyöryköitä on helpompi käsitellä.
  4. Valmista kastike maustamalla jogurtti harissa-tahnalla.
  5. Tarjoa pyöryköitä keitettyjen kasvisten tai salaatin kanssa.
Vinkki

Vinkki

Pyörykät voi valmistaa myös uunissa. Paista uunin keski-/yläosassa 200 asteessa n. 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›