Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

AURA lihapulla-sienipannu

Lihapullat mehevöitetään AURA juustolla ja samalla pannulla paistuu sipuli-sieniseos sipulipihvien tyyliin. Jos metsän sienisaalis on huono, herkkusienet toimivat tässä erinomaisesti.

AURA lihapulla-sienipannu
AURA lihapulla-sienipannu

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 iso sipuli
  • 200 g tuoreita sieniä
  • ripaus suolaa
  • 2 vartta tuoretta rosmariinia

Lihapullat

  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 pussi (150 g)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • ½-1 tl suolaa
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon

Lisäksi

  • 1 dl (60 g) puolukoita 60g

Ohje

  1. Viipaloi sipuli ja halkaise sienet. Paista Oivariini rasvassa ja mausta ripauksella suolaa sekä tuoreella rosmariinilla. Kaada sipuli-sieniseos pois pannulta, toiseen astiaan hetkeksi.
  2. Sekoita jauhelihaan AURA muru, muutama kierros mustapippuria myllystä sekä suola. Muotoile massasta 8 isoa lihapullaa ja paista pannulla Oivariini rasvassa. Lisää pannulle pullien päälle sipuli-sieniseos ja laita kansi tai folio päälle. Miedonna lämpöä ja jatka paistamista kunnes pullat ovat kypsiä.
  3. Viimeistele puolukoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 187 kcal
Proteiini 10,6 g
Hiilihydraatti 1,3 g
Rasva 15,4 g
Tyydyttynyt rasva 6,1 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search