Ruotsalaiset lihapullat ovat erityisen meheviä niissä käytetyn kuohukerman ansiosta. Lihapullissa maistuu sekoitus eri pippureita. Ohjeen määrillä pippurisuus on säädetty koko perheelle sopivaksi. Mikäli olet voimakkaan pippurin ystävä voi määriä hiukan lisätä.
2 dl | |
1 dl | korppujauhoja |
1 iso | sipuli |
800 g | naudan jauhelihaa |
2 | kananmunaa |
2 tl | suolaa |
½ tl | mustapippuria |
⅓ tl | maustepippuria |
¼ tl | valkopippuria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.