
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
15 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 dl korppujauhoja
- 1 iso sipuli
- 800 g naudan jauhelihaa
- 2 kananmunaa
- 2 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- ⅓ tl maustepippuria
- ¼ tl valkopippuria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kerma ja korppujauhot keskenään.
- Hienonna sipuli, paista se Oivariini rasvassa pannulla pehmeäksi.
- Yhdistä kaikki ainekset. Sekoita lihapullataikina tasaiseksi.
- Muotoile taikinasta isoja lihapullia vedellä kostutetuin käsin.
- Paista lihapullat kahdella uunipellillä leivinpaperilla uunin keski-/yläosassa 250 asteessa n. 15 min tai kunnes kypsiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
208 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
15,7 g
Tyydyttynyt rasva
7,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa