Ruotsalaiset lihapullat uunissa

Ruotsalaiset lihapullat uunissa
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Ruotsalaiset lihapullat uunissa

Ruotsalaiset lihapullat uunissa

Ruotsalaiset lihapullat ovat erityisen meheviä niissä käytetyn kuohukerman ansiosta. Lihapullissa maistuu sekoitus eri pippureita. Ohjeen määrillä pippurisuus on säädetty koko perheelle sopivaksi. Mikäli olet voimakkaan pippurin ystävä voi määriä hiukan lisätä.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa / pellillinen
15 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

66 arvostelua

Ainekset32 isoa lihapullaa

32 isoa lihapullaa
2 dl
1 dl
korppujauhoja
1 iso
sipuli
800 g
naudan jauhelihaa
2
kananmunaa
2 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
¼ tl
maustepippuria
¼ tl
valkopippuria

Ohje

  1. Sekoita kerma ja korppujauhot keskenään.
  2. Hienonna sipuli, paista se Oivariini rasvassa pannulla pehmeäksi.
  3. Yhdistä kaikki ainekset. Sekoita lihapullataikina tasaiseksi.
  4. Muotoile taikinasta isoja lihapullia vedellä kostutetuin käsin.
  5. Paista lihapullat kahdella uunipellillä leivinpaperilla uunin keski-/yläosassa 250 asteessa n. 15 min tai kunnes kypsiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›