
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
33 min
Yhteensä
53 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaMureketaikina
- 1 (100 g) sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 dl maissihiutaleita (corn flakes)
- 400 g broilerin jauhelihaa
- 1 kananmuna
-
1 dl
Valio kreikkalaista jogurttiaSamettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
- ½ prk (à 125 g) mangososetta, esim. Piltti
- 1 tl currya
- ¾ tl suolaa
Panerointi
- 2 dl maissihiutaleita (corn flakes)
Dippikastike
- 2 säilykepersikan puolikasta pieneksi kuutioituna
-
2 dl
Valio kreikkalaista jogurttiaSamettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
- ½ prk (à 125 g) mangososetta, esim. Piltti
- 1-2 rkl limemehua
Lisäksi
- 100 g rucolan lehtiä
- 1 dl lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna ja kuullota sipuli Oivariini rasvassa pannulla.
- Murskaa maissihiutaleet kulhossa tai esim. pakastepussissa käsin painelemalla.
- Sekoita murekemassan ainekset keskenään. Anna turvota 15 min.
- Pyöritä kylmällä vedellä kostutetuin käsin 12 isoa pyörykkää. Paneroi ne pyörittämällä pyörykät murskatuissa maissihiutaleissa. Nosta leivinpaperille uunipellille.
- Paista uunin yläosassa 200 asteessa 18 min. Valmista sillä aikaa dippikastike ja rucolapeti.
- Huuhtele ja kuivaa rucola. Riivi persiljan lehdet. Levitä laakealle tarjoilulautaselle.
- Yhdistä dippikastikkeen ainekset.
- Nosta valmiit pyörykät rucolapedille. Valuta osa dippikastikkeesta pyöryköille ja salaatille. Tarjoa loppu dippikastike erikseen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
109 kcal
Proteiini
9,2 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa