
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.71
tähteä viidestä
7 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 400 g pakasteperunamuusiaineksia Oolannin
- ripaus suolaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 2 dl vettä
- 150 g varsiparsakaalia
Lihapullat
- 400 g jauhelihaa
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
- 1 kananmuna
- ½ dl korppujauhoja
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Voitele uunivuoka Oivariini rasvalla.
- Lisää vuokaan perunasoseainekset, ripaus suolaa, ruokakerma ja vesi.
- Asettele varsiparsakaalit muusin päälle vuokaan.
- Sekoita lihapullien ainekset ja pyörittele pullat. Asettele pullat vuokaan muusin ja parsakaalien päälle.
- Paista 225 asteessa n. 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
128 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa