
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
-
1 prk (200 g)
Valio crème fraîchea paahdettu sipuliValio crème fraîche paahdettu sipuli on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai lämpimiin…
- 1 kananmuna
- 1 dl korppujauhoja
- ⅔ tl suolaa
- ½ tl jauhettua maustepippuria ja/tai rouhittua mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä ainekset tasaiseksi kulhossa.
- Anna tekeytyä n. 15 min.
- Muotoile mureketaikinasta tasakokoisia lihapullia (n. 22 kpl). Nosta ne leivinpaperille uunipellille.
- Kypsennä uunin yläosassa 225 °C lämpötilassa 15 min tai kunnes kypsiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
166 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa