Pizzarulla

Pizzarulla

Kotoinen pizzarulla kätkee sisälleen pitakebabin aineksia. Tortilla, liha ja juusto paahdetaan nopeasti uunissa, jonka jälkeen lisätään tuoreet ainekset ja kääräistään koko komeus rullalle. Tämä arkiruoka syntyy käden käänteessä.

15 min
helppo
198 kcal / 100g
5
0

Ainekset2 annosta

2 annosta
2
täysjyvärullarieskaa , esim. Fazer
½ dl
tomaattikastiketta
n. 150 g
kebablihaa
4
2
säilykepepperonia tai -jalapeñoa
50 g
jäävuorisalaattia
1
tomaatti
1/4 - 1/2 prk (à 150 g)

Ohje

  1. Laita rieskalevyt leivinpaperille uunipellille. Jaa levyille tomaattikastike, kebabliha, juustoviipaleet ja säilykechilipaprikat viipaleina.
  2. Kuumenna uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 5 min.
  3. Lisää suikaloitu salaatti ja viipaloitu tomaatti levyjen päälle. Lusikoi pinnalle crème fraîchea. Kääri rullaksi ja nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
198 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
12 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
122 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)