Pizzarulla

Pizzarulla

15 min
helppo
198 kcal / 100g
4
0

Kotoinen pizzarulla kätkee sisälleen pitakebabin aineksia. Tortilla, liha ja juusto paahdetaan nopeasti uunissa, jonka jälkeen lisätään tuoreet ainekset ja kääräistään koko komeus rullalle. Tämä arkiruoka syntyy käden käänteessä.

Ainekset

2 annosta
2
täysjyvärullarieskaa , esim. Fazer
½ dl
tomaattikastiketta
n. 150 g
kebablihaa
4
2
säilykepepperonia tai -jalapeñoa
50 g
jäävuorisalaattia
1
tomaatti
1/4 - 1/2 prk (à 150 g)

Ohje

  1. Laita rieskalevyt leivinpaperille uunipellille. Jaa levyille tomaattikastike, kebabliha, juustoviipaleet ja säilykechilipaprikat viipaleina.
  2. Kuumenna uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 5 min.
  3. Lisää suikaloitu salaatti ja viipaloitu tomaatti levyjen päälle. Lusikoi pinnalle crème fraîchea. Kääri rullaksi ja nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
198 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
12 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
129 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)