
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 täysjyvärullarieskaa, esim. Fazer
- ½ dl (50 g) tomaattikastiketta
- 150 g kebablihaa
-
4 viipaletta
Valio Oltermanni® Monterey Jack juustoaValio Oltermanni® Monterey Jack on lempeän täyteläinen kermajuusto koko perheen makuun. Se on saanut inspiraationsa…
- 2 säilykepepperonia tai -jalapeñoa
- 50 g jäävuorisalaattia
- 1 tomaatti
-
¼-½ prk (à 150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
Jaa resepti
Ohje
- Laita rieskalevyt leivinpaperille uunipellille. Jaa levyille tomaattikastike, kebabliha, juustoviipaleet ja säilykechilipaprikat viipaleina.
- Kuumenna uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 5 min.
- Lisää suikaloitu salaatti ja viipaloitu tomaatti levyjen päälle. Lusikoi pinnalle crème fraîchea. Kääri rullaksi ja nauti heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
189 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatti
10,4 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,5 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa