Pizzarulla

Pizzarulla
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Pizzarulla

Kotoinen rullakebab kätkee sisälleen pitakebabin aineksia. Tortilla, liha ja juusto paahdetaan nopeasti uunissa, jonka jälkeen lisätään tuoreet ainekset ja kääräistään koko komeus rullalle. Tämä arkiruoka syntyy käden käänteessä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
44 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
2
täysjyvärullarieskaa , esim. Fazer
½ dl
tomaattikastiketta
n. 150 g
kebablihaa
4 viipaletta
2
säilykepepperonia tai -jalapeñoa
50 g
jäävuorisalaattia
1
tomaatti
1/4 - 1/2 prk (à 150 g)

Ohje

  1. Laita rieskalevyt leivinpaperille uunipellille. Jaa levyille tomaattikastike, kebabliha, juustoviipaleet ja säilykechilipaprikat viipaleina.
  2. Kuumenna uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 5 min.
  3. Lisää suikaloitu salaatti ja viipaloitu tomaatti levyjen päälle. Lusikoi pinnalle crème fraîchea. Kääri rullaksi ja nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
202 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.