Kikhernepitat

Kikhernepitat

Kikherneistä, maapähkinävoista ja jogurtista valmistat nopeasti herkullisen täytteen pitaleiville. Leipiin saat mukavaa purutuntumaa granaattiomenan siemenistä ja pähkinöistä. Tämän nopean lounaan voit valmistaa vaikka aamulla ja pakata mukaan työpäivää varten.

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 kpl
pitaleipiä
1 prk (200 g)
1 tlk (290 g)
esikeitettyjä kikherneitä
½ dl
maapähkinävoita
2 tl
ras el hanout -mausteseosta
1
punasipuli
½ dl
pistaasipähkinöitä

tai dlpekaanipähkinöitä
1 dl
granaattiomenan siemeniä
1 dl
tuoretta minttua

Ohje

  1. Paahda pitaleivät uunissa, pannulla tai leivänpaahtimessa.
  2. Sekoita jogurtti, hieman murskatut kikherneet ja maapähkinävoi. Mausta.
  3. Kuori ja viipaloi sipuli. Rouhi pähkinät karkeasti. Irrota siemenet puolikkaasta granaattiomenasta.
  4. Täytä pitaleivät. Viimeistele tuoreella mintulla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
179 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g
Kalsium
58 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›