Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 pitaleipää
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
-
1 dl
Valio A+™ luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
- 290 g esikeitettyjä kikherneitä
- 2 tl ras el hanout -mausteseosta
- 1 punasipuli
-
½ dl
pistaasipähkinöitä
- ½ dl pekaanipähkinöitä
Voit kokeilla myös - 1 dl (50 g) granaattiomenan siemeniä
- 1 dl tuoretta minttua
Jaa resepti
Ohje
- Paahda pitaleivät uunissa, pannulla tai leivänpaahtimessa.
- Soseuta sauvasekoittimella Koskenlaskija, jogurtti ja kikherneet. Mausta.
- Kuori ja viipaloi sipuli. Rouhi pähkinät karkeasti. Irrota siemenet puolikkaasta granaattiomenasta.
- Täytä pitaleivät. Viimeistele tuoreella mintulla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
179 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
23,2 g
Rasva
5,7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa