Uunissa paahdettua kukkakaalia ja kikherneitä

Uunissa paahdettua kukkakaalia ja kikherneitä

Tämän helpommaksi ja herkullisemmaksi ei kasvisruoka tai pikkunaposteltava muutu. Paahdettu, mausteinen kukkakaali ja rapsakat kikherneet häviävät pelliltä silmänräpäyksessä, joten varustaudu valmistamaan toinenkin annos.

Ainekset2 annosta

2 annosta
1
kukkakaali
1 tlk (290/175 g)
esikeitettyjä kikherneitä
2 rkl
½ tl
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 tl
currya
¼ tl
cayennepippuria
1 prk (200 g)
Valio dippi & kastike jogurttia valkosipuli

tai 1 prkValio dippi & kastike jogurttia paprika ja chili

Ohje

  1. Leikkaa kukkakaali ohuehkoiksi viipaleiksi. Asettele leivinpaperoidulle uunipellille. Valuta kikherneet, lisää pellille.
  2. Sekoita Oivariini ja mausteet. Levitä seos kukkakaalien ja kikherneiden pinnalle.
  3. Paahda 250 asteessa uunin yläosassa n. 10 min.
  4. Tarjoa jogurttikastikkeen kanssa kasvisruokana sellaisenaan tai liha- ja kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
23 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›