Uunissa paahdettua kukkakaalia ja kikherneitä

Uunissa paahdettua kukkakaalia ja kikherneitä
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Uunissa paahdettua kukkakaalia ja kikherneitä

Uunissa paahdettua kukkakaalia ja kikherneitä

Tämän helpommaksi ja herkullisemmaksi ei kasvisruoka tai pikkunaposteltava muutu. Paahdettu, mausteinen kukkakaali ja rapsakat kikherneet häviävät pelliltä silmänräpäyksessä, joten varustaudu valmistamaan toinenkin annos.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
10 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset2 annosta

2 annosta
1
kukkakaali
1 tlk (290/175 g)
esikeitettyjä kikherneitä
2 rkl
½ tl
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 tl
currya
¼ tl
cayennepippuria
200 g
mustapippuria myllystä
1 tl
sitruunamehua

Ohje

  1. Leikkaa kukkakaali ohuehkoiksi viipaleiksi. Asettele leivinpaperoidulle uunipellille. Valuta kikherneet, lisää pellille.
  2. Sekoita Oivariini ja mausteet. Levitä seos kukkakaalien ja kikherneiden pinnalle.
  3. Paahda 250 asteessa uunin yläosassa n. 10 min.
  4. Sekoita jogurttiin mustapippuria myllystä ja sitruunamehu.
  5. Tarjoa kukkakaalia jogurttikastikkeen kanssa kasvisruokana sellaisenaan tai liha- ja kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›