Uunissa paahdettua kukkakaalia ja kikherneitä

Uunissa paahdettua kukkakaalia ja kikherneitä

Tämän helpommaksi ja herkullisemmaksi ei kasvisruoka tai pikkunaposteltava muutu. Paahdettu, mausteinen kukkakaali ja rapsakat kikherneet häviävät pelliltä silmänräpäyksessä, joten varustaudu valmistamaan toinenkin annos.

Ainekset2 annosta

2 annosta
1
kukkakaali
1 tlk (290/175 g)
esikeitettyjä kikherneitä
2 rkl
½ tl
suolaa ja mustapippuria myllystä
1 tl
currya
¼ tl
cayennepippuria
200 g
mustapippuria myllystä
1 tl
sitruunamehua

Ohje

  1. Leikkaa kukkakaali ohuehkoiksi viipaleiksi. Asettele leivinpaperoidulle uunipellille. Valuta kikherneet, lisää pellille.
  2. Sekoita Oivariini ja mausteet. Levitä seos kukkakaalien ja kikherneiden pinnalle.
  3. Paahda 250 asteessa uunin yläosassa n. 10 min.
  4. Sekoita jogurttiin mustapippuria myllystä ja sitruunamehu.
  5. Tarjoa kukkakaalia jogurttikastikkeen kanssa kasvisruokana sellaisenaan tai liha- ja kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›