
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 punajuurta
-
2½ dl
Valio tummaa glögiäValio tumma glögi on perinteikäs ja lämmittävä joulunajan juoma. Valion glögeissä käytetään aitoja joulumausteita: kanelia,…
- 1 tlk (380/230 g) esikeitettyjä kikherneitä valutettuina
- 2 rkl tahinia
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ tl juustokuminaa
- ripaus suolaa
Pinnalle
-
½ pala (à 170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 5 pehmeää, kivetöntä taatelia
- 1 tl oliiviöljyä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja kuutioi punajuuret. Keitä kypsiksi kannen alla glögissä.
- Lisää kattilaan valutetut kikherneet, tahini, sitruunamehu ja mausteet.
- Soseuta sauvasekoittimella tahnaksi. Anna makujen tekeytyä hetki viileässä.
- Annostele tarjoilukulhoon. Kerrostele pinnalle murennettu AURA ja viipaloidut taatelit. Pirskottele pintaan oliiviöljy.
- Dippaile hummukseen keksejä, näkkäriä, ruissipsejä, perunalastuja yms.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
12,8 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa