Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Hummus dippilautanen

Dippilautanen on helppo ja maukas jaettava iltapala netflixin ääreen. Lautasen valmistelu ja esillepano on mukavaa yhteistä puuhaa, jonka aikana ehtii kertoa kuulumiset ja jakaa päivän tapahtumat.

Hummus dippilautanen
Hummus dippilautanen

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Hummus

  • 1 prk (n. 270 g) esikeitettyjä kikherneitä
  • 2 rkl tahinia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • ½ tl jauhettua korianteria
  • ½ tl chilihiutaleita

Dippailuun


Ohje

  1. Valmista hummus. Mittaa ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi.
  2. Leikkaa kasvikset sopiviksi annospaloiksi. Leikkaa grillijuusto ja ruisleipä tikuiksi ja paista rasvassa.
  3. Dippaile.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 187 kcal
Proteiini 8,2 g
Hiilihydraatti 10,2 g
Rasva 12 g
Tyydyttynyt rasva 4,5 g
Ravintokuitu 2,8 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search