Hummus dippilautanen

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Hummus dippilautanen

Hummus dippilautanen

Dippilautanen on helppo ja maukas jaettava iltapala netflixin ääreen. Lautasen valmistelu ja esillepano on mukavaa yhteistä puuhaa, jonka aikana ehtii kertoa kuulumiset ja jakaa päivän tapahtumat.

15 min
helppo
185 kcal / 100g
1
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset2 annosta

2 annosta

Hummus

1 prk (n. 270 g)
esikeitettyjä kikherneitä
2 rkl
tahinia
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunamehua
½ tl
jauhettua korianteria
½ tl
chilihiutaleita

Dippailuun

200 g
naposteluporkkanoita
½
kurkkua
1 pkt (200 g)
4 viipaletta
ruisleipää paahdettuna
2 rkl
1 prk (125 g)

Ohje

  1. Valmista hummus. Mittaa ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi.
  2. Leikkaa kasvikset sopiviksi annospaloiksi. Leikkaa grillijuusto ja ruisleipä tikuiksi ja paista rasvassa.
  3. Dippaile.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
185 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›