
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaHummus
- 1 prk (n. 270 g) esikeitettyjä kikherneitä
- 2 rkl tahinia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- ½ tl jauhettua korianteria
- ½ tl chilihiutaleita
Dippailuun
- 200 g babyporkkanoita
- ½ kurkkua
- 1 pkt (200 g) Valio Eila® grillijuustoa
- 4 viipaletta ruisleipää paahdettuna
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista hummus. Mittaa ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi.
- Leikkaa kasvikset sopiviksi annospaloiksi. Leikkaa grillijuusto ja ruisleipä tikuiksi ja paista rasvassa.
- Dippaile.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
139 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
10,2 g
Rasva
8,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
2,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa