Hummus dippilautanen

Hummus dippilautanen
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Hummus dippilautanen

Hummus dippilautanen

Dippilautanen on helppo ja maukas jaettava iltapala netflixin ääreen. Lautasen valmistelu ja esillepano on mukavaa yhteistä puuhaa, jonka aikana ehtii kertoa kuulumiset ja jakaa päivän tapahtumat.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset2 annosta

2 annosta

Hummus

1 prk (n. 270 g)
esikeitettyjä kikherneitä
2 rkl
tahinia
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunamehua
½ tl
jauhettua korianteria
( ½ tl
chilihiutaleita )

Dippailuun

200 g
babyporkkanoita
½
kurkkua
1 pkt (200 g)
4 viipaletta
ruisleipää paahdettuna
2 rkl
½ prk (à 250 g)

Ohje

  1. Valmista hummus. Mittaa ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi.
  2. Leikkaa kasvikset sopiviksi annospaloiksi. Leikkaa grillijuusto ja ruisleipä tikuiksi ja paista rasvassa.
  3. Dippaile.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
184 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.