Hummus

Hummus

Herkullinen hummus sopii niin leivän päälle kuin lisukkeeksikin. Kuohkea koostumus syntyy Bulgarian jogurttia hummukseen lisäämällä.

Ainekset5 dl

5 dl
1 tlk (285 g)
kikherneitä
1 dl
1
valkosipulin kynsi
1 rkl
sitruunamehua
n. 1/2 tl
suolaa
ripaus
mustapippuria myllystä
1 - 2 rkl
persiljaa

Ohje

  1. Valuta herneet ja soseuta sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon muut ainekset
  2. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua. Tarjoa leivällä tai ruokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,7 g
Kalsium
68 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)