Siirry sisältöön

Kikhernereseptit

Kikherneet maistuvat maukkaana hummuksena, uunissa paahdettuna ja pastan joukossa. Kikherne on palkokasvi, kuten linssit, herneet ja pavutkin. Kikherne on loistava proteiinin ja kuidun lähde ja sen vuoksi se sopii erinomaisesti osaksi terveellistä ruokavaliota. Kikherneet sopivat sinulle erityisesti, jos noudatat gluteenitonta, kasvipohjaista, vegetaristista, vegaanista tai välimerellistä ruokavaliota.

Kikherneet pitävät korkean proteiinipitoisuutensa vuoksi nälkää hyvin ja loihdit siitä monipuolisesti eri ruokia. Hummuksen eli kikhernetahnan lisäksi kikherneitä voi lisätä salaatteihin, kikhernepihveihin, pitaleipiin ja käyttää kikhernepastaan sekä paahtaa naposteltavaksi tai lisukkeeksi.

Mikäli haluat kokeilla hummuksessa jotain toista makua, kokeile lisätä AURA juustoa hummuksen joukkoon. Jos puolestaan haluat napostella paahdettuja kikherneitä, suosittelemme paahtamaan kikherneiden kaverina kukkakaalia. Kikhernepihvien kanssa kannattaa taas ehdottomasti testata tzatziki-kastiketta. Kikherneistä saat myös valmistettua täydellisen papupihvin hampurilaisen väliin. Kikherneiden kanssa vain mielikuvitus on rajana!

Katso meidän kaikki herkulliset kikhernereseptit!

Search