
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
10 h
Yhteensä
11 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 viipaletta grahampaahtoleipää isoa
Kostutus
- ½ rkl sitruunamehua
- 2 rkl vettä
Täyte
- 2 prk (à 380/230 g) kikherneitä
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- ¾ dl tahinia
- 1-2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- 1 rkl sitruunamehua
- ripaus cayennepippuria
- 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Väliin
- 1 (300 g) kurkku
Päälle
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
1 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 15 oliiveja
- 50 g punajuuren versoja
- 1 rkl seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Valmistele ensin täytteet: Valuta kikherneet ja salaattijuusto. Soseuta täytteen ainekset sauvasekoittimella korkeassa astiassa tai monitoimikoneella.
- Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi.
- Leikkaa leivistä ohuelti reunat pois. Levitä kolme leipäviipaletta ison kelmupalan päälle. Kostuta kevyesti sitruunamehu-vesiseoksella. Levitä 1/3 kikhernetäytteestä ja kurkkukuutioista ensimmäiseen kerrokseen. Aseta päälle toinen kerros leipiä (ei tarvitse kostuttaa) ja jatka kokoamista, kunnes kakku on täytetty. Kostuta pinta.
- Kiedo kakku kelmun sisään tiukaksi paketiksi. Anna vetäytyä yön yli jääkaapissa.
- Tasoita reunat tarvittaessa. Vaahdota tuorejuusto ja kerma, levitä kakun pintaan ja reunoille. Koristele kakku.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
183 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
9 g
Rasva
13,2 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- cayennepippuria