
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.88
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 prk (à 285 g) esikeitettyjä kikherneitä
- 2 kananmunaa
- 1 sipuli
- 3 valkosipulin kynttä
- ½-1 punaista chiliä
- 1-2 tl sitruunamehua
- 1 ruukku tuoretta korianteria
- 2 tl juustokuminaa
- 1 tl jauhettua korianteria
- ½ tl suolaa
Paistamiseen
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Tzatziki
-
1 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 200 g kurkkua
- 2 tl kuivattua minttua
- ½ tl chilijauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin tsatsiki: Valuta jogurtti ja raastettu kurkku. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Nosta jääkaappiin peitettynä.
- Valuta kikherneet. Lisää ainekset monitoimikoneen kulhoon: sipulit kuorittuina ja chili ilman siemeniä. Käytä konetta pulssitoiminnolla, kunnes massa on vielä hiukan karkeaa.
- Taputtele massasta käsin 12 pihviä aina suoraan pannulle. Pikkulettupannu on tässä erityisen kätevä.
- Paista keskilämmöllä voissa molemmin puolin, kunnes ovat kauniin ruskeita.
- Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa tsatsikin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
112 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
9,8 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
2,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa