
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 min
Yhteensä
27 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (400 g) munakoiso
- 1 tl suolaa
- 2 rkl oliiviöljyä
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuustoValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Pinnalle
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa pesty munakoiso 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet leivinpaperille. Ripottele pinnalle suolaa. Anna suolautua hetki.
- Pyyhi viipaleiden pinnalle noussut neste talouspaperilla. Pirskota päälle öljy.
- Leikkaa sulatejuusto (munakoisoviipaleiden lukumäärän mukaan) viipaleiksi. Aseta ne munakoisojen päälle.
- Paista uunin keski- / yläosassa 250 asteessa n. 12 min tai kunnes juusto on sulanut ja hieman ruskistunut.
- Laita päälle ennen tarjoilua runsaasti hienonnettua persiljaa.
- Tarjoa sellaisenaan tai salaatin, grillipihvin tai kalan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
129 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
10,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa