Siirry sisältöön
Porkkanapihvit

Porkkanapihvit

Kolmen raaka-aineen kasvispihvit! Nopea ja maukas ruoka niin arkeen kuin viikonloppuun. Valmista rinnalle raikas kermaviilikastike - ohjeita löytyy palvelustamme.

Porkkanapihvit

Ainesosat

pihviä

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (200 g) Valio Keittiön grillijuustoa
  • 100 g porkkanaa
  • 1 dl maissijauhoja

Paistamiseen


Ohje

  1. Raasta juusto karkealla leikkuuterällä. Raasta porkkana hienolla raastinterällä.
  2. Sekoita raasteet ja jauhot kulhossa. Jos massa on liian kuivaa (riippuen porkkanasta), lisää 1 - 2 tl vettä.
  3. Muotoile leikkulautaa vasten pihveiksi.
  4. Kuumenna rasva paistinpannulla ja paista siinä pihvit molemmin puolin kullanruskeiksi. Tarjoa kasvispihveinä esim. maustetun kermaviilikastikkeen kanssa tai kasvishampurilaisen välissä.

Vinkki

Maissijauhot voi korvata vehnäjauholla tai käyttämällä puolet maissi- ja puolet vehnäjauhoja. Tällöin ruoka ei kuitenkaan enää ole gluteeniton.



Mausta halutessasi pihvejä hienonnetulla yrtillä tai muilla mausteilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 62 kcal
Proteiini 1 g
Hiilihydraatti 13,3 g
Rasva 0,3 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Oivariini® juoksevaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search