Siirry sisältöön

Linssireseptit

Linssit ovat terveellinen ja monipuolinen vaihtoehto ruuanlaittoon. Helppokäyttöisyytensä ansiosta linssit sopivat hyvin arkiruokiin ja monet linssiruoat valmistuvatkin nopeasti. Paljon proteiinia ja kuituja sisältävät linssit sopivat erilasiin keittoihin, piirakoihin ja lisukkeisiin.

Linsseistä ja maapähkinävoista saa valmistettua herkullisia kasvispihvejä itsetehtyihin hampurilaisin, ja kasvis-linssicurry tuo Intian maut lautaselle. Kasvismakaronilaatikko onnistuu mainiosti linsseistä. Makua linssiruokiin saa erilaisista mausteista ja raaka-aineista: inkivääri, chili ja valkosipuli tuovat ruokiin potkua ja AURA juuston tai pekonin avulla linssiruokiin saa maun lisäksi tekstuuria.

Tomaattinen linssikeitto on suosittu kasvisruoka esimerkiksi lounaaksi. Linssikeittoon saat lisää proteiinia, kun syöt keiton kaverina raejuustoa. Reseptimme linssikeitosta riittää syötävää useammaksikin kerraksi. Linssikeiton lisäksi linssicurry on toinen helppo ja herkullinen lounas arkeen. Linssicurry kannattaa tarjoilla basmatiriisin tai naanleivän kera.

Tutustu linssiresepteihin ja kokeile!

Search