
Valmistusaika
Aktiivinen
55 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.11
tähteä viidestä
9 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1-2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1-2 (175 g) sipulia
- 400 g porsaan jauhelihaa
-
500 g
bataattia
- ½ kg porkkanaa
Voit kokeilla myös - 1 tl inkivääriä
- 12 dl vettä
- 8 kokonaista maustepippuria
- 2 tl suolaa
- 2 laakerinlehteä
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 2 dl punaisia linssejä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kattilaan Oivariini. Lisää hienonnetut sipulit. Kuullota.
- Lisää jauheliha. Ruskista. Lisää bataatti- tai porkkanakuutiot. Sekoittele ja kuumenna.
- Lisää inkivääri, vesi, maustepippurit, suola, laakerinlehdet ja tomaattimurska. Huuhdo linssit siivilässä kylmällä, juoksevalla vedellä. Lisää linssit kattilaan.
- Lisää ruokakerma, kuumenna kiehuvaksi. Lisää hienonnettu persilja
- Anna kiehua kannen alla n. 30 min välillä sekoittaen.
- Tarkista maku ja kypsyys. Ripota pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoa ruisleivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
77 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
3,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa