Kasvismakaronilaatikko

Kasvismakaronilaatikko
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kasvismakaronilaatikko

Kasvismakaronilaatikko

Tee vaihteeksi makaronilaatikko kasviksista. Linssit antavat ruokaan mukavaa rouheutta ja proteiinia.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
40 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pussi (400 g )
makaronia
1 (pieni)
kesäkurpitsa suikaleina
250 g
kukkakaalia pakasteena tai tuoretta
1½ dl (120 g)
vihreitä linssejä kypsänä
1 dl
aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
1 - 1½ tl
suolaa
½ tl
kuivattua timjamia
mustapippuria myllystä
3
kananmunaa
1 l
Valio Eila® maitojuomaa 3%

tai 1 lValio kevytmaitoa
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Aloita makaronilaatikon valmistaminen keittämällä makaronit suolalla maustetussa vedessä.
  2. Sekoita keskenään suikaloitu kesäkurpitsa, kukkakaalinnuput, valutetut linssit ja aurinkokuivattu tomaatti. Mausta.
  3. Vatkaa munat maitoon.
  4. Yhdistä valutetut makaronit, kasvis-seos ja juustoraaste yhdessä isossa (n. 20 x 30 cm) uunivuoassa. Kaada päälle munamaito.
  5. Paista makaronilaatikkoa uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa 40 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
143 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›