
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
2.71
tähteä viidestä
7 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (400 g) makaronia
- 1 kesäkurpitsa (pieni) suikaleina
- 250 g kukkakaalia pakasteena tai tuoretta
- 120 g (1,5 dl) vihreitä linssejä kypsänä
- 1 dl aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
- 1-1½ tl suolaa
- ½ tl kuivattua timjamia
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 3 kananmunaa
-
1 l
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
-
1 l Valio kevytmaitoa
Voit kokeilla myös -
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Jaa resepti
Ohje
- Aloita makaronilaatikon valmistaminen keittämällä makaronit suolalla maustetussa vedessä.
- Sekoita keskenään suikaloitu kesäkurpitsa, kukkakaalinnuput, valutetut linssit ja aurinkokuivattu tomaatti. Mausta.
- Vatkaa munat maitoon.
- Yhdistä valutetut makaronit, kasvis-seos ja juustoraaste yhdessä isossa (n. 20 x 30 cm) uunivuoassa. Kaada päälle munamaito.
- Paista makaronilaatikkoa uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa 40 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
129 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
14,8 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä