
Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.69
tähteä viidestä
13 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1-2 rkl (15 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 iso sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 tl kurkumaa
- 1 tl inkivääriä
- 2 tlk (à 400 g) tomaattimurskaa
- 8 dl vettä
-
2 dl
Valio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista. Valio…
- 2 kanaliemikuutiota
- 3 dl punaisia linssejä
- 2 perunaa
- ¼ tl cayennepippuria
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi kattilassa. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Kuullota. Lisää kurkuma ja inkivääri. Anna kiehua hetken aikaa.
- Lisää tomaattimurska, vesi, omenamehu ja liemikuutiot.
- Huuhdo linssit siivilässä kylmällä, juoksevalla vedellä. Leikkaa perunat pieniksi kuutioiksi. Lisää ne sekä linssit kattilaan. Keitä välillä sekoittaen 30 - 40 min.
- Mausta pienellä ripauksella cayennepippuria. Lisää ruokakerma. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.
- Tarjoile raejuuston kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
67 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
8,4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa