Siirry sisältöön

Pinaattireseptit

Pinaatissa on paljon tärkeitä ravintoaineita ja se on muun muassa hyvä C-vitamiinin lähde. Pinaatti on paitsi terveellinen mutta myös herkullinen vihannes. Löydät meiltä reseptit sekä tuorepinaatille että pakastepinaatille. Babypinaatti maistuu myös sellaisenaan ilman kypsennystä salaatin joukossa. Pinaattimuhennos ja pinaattipasta valmistuvat noin vartissa, samoin perinteinen pinaattikeitto. Kokeilunhaluinen piristää pinaattikeiton chilillä.

Pinaatti on paitsi arjen myös juhlan raaka-aine: pinaatti-tonnikalarulla on näyttävä osa illalliskattausta ja kolmen juuston pinaattipiiraat sopivat erinomaisesti pieneksi juhlapurtavaksi. Perinteiset pinaattiletut maistuvat sekä suolaisen että makean täytteen kanssa tai ihan sellaisenaan. Entä oletko kokeillut jo pinaattilettujen paistamista näppärästi uunipelillä? Pinaattilettupelti helpottaa arkea, kun lettuja ei tarvitse paistaa erikseen pannulla.

Tutuista ruuista saa maistuvia uutuuksia pinaatin avulla. Kokeile ensi kerralla vaikkapa pinaatti-sitruuna uunilohta tai hetkessä valmistuvaa Mifu pinaattipannua. Katso kaikki maistuvat pinaattireseptit!

37 reseptiä

Search