Pinaattiletut

Pinaattiletut
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Pinaattiletut

Pinaattiletut

Pinaattiletut maistuvat sekä suolaisen että makean täytteen kanssa tai yksinkertaisesti ihan sellaisenaan.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

1616 arvostelua

Ainekset6 lettua

6 lettua
1 pkt (150 g)
pakastepinaattia
3
kananmunaa
5 dl
3 dl
vehnäjauhoja
½ dl
½ tl
suolaa
lehtipinaattia

Paistamiseen

Ohje

  1. Letut

  2. Sulata pinaatti. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita tasaiseksi.
  3. Paista taikinasta lettupannulla (Ø 18 cm) lettuja. Käyttämällä taikinaa n. 1 1/2 dl per lettu, saat 6 - 7 lettua.
  4. Jos haluat koristeellisia (ks. kuva) lettuja, lisää pannulle ennen taikinan lisäämistä muutama pinaatin lehti.
  5. Tarjoa letut sellaisenaan, sokerin tai suolaisen täytteen kanssa.
Lisukkeeksi
Suolainen lettukakku
15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›