Mifu pinaattipannu

Mifu pinaattipannu
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Mifu pinaattipannu

Mifu pinaattipannu

Mifu pinaattipannu valmistuu tuossa tuokiossa. Tarjoa pannu keitetyn riisin tai (naan)leivän kanssa ja lisukkeeksi sopii loistavasti jogurttipohjaisen kastikkeet. Nauti ruoka heti valmistuttuaan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
44 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
2 rkl
1 pkt (250 g)
1 tl
garam masala -maustesekoitusta
2 tl
karkeaa sinappia
2 pussia (à 65 g)
babypinaattia
2 tl
sitruunamehua
¼ tl
suolaa
ripaus
sokeria

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini isolla paistinpannulla tai paistokasarissa ja ruskista siinä Mifu.
  2. Lisää garam masala ja sinappi, sekoittele hetki.
  3. Lisää pinaatti ja pyörittele lehdet mausteseoksessa. Kuumenna muutama min.
  4. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja ripauksella sokeria.
  5. Tarjoa (naan) leivän tai keitetyn riisin kanssa. Lisukkeeksi sopii hyvin myös jogurttikastike.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.