Katkarapu-pinaattirulla

Katkarapu-pinaattirulla

1 h
keskitaso
122 kcal / 100g
1
4

Pinaatilla maustettu munakasrulla täytetään katkaraputahnalla. Rulla on pirteän näköinen ja maistuu lounaaksi vihreän salaatin kanssa tarjoiltuna.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1
iso sipuli
50 g
150 g
pakastepinaattia
2
kananmunaa
5 dl
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
2 ½ dl
vehnäjauhoja

Täyte

400 g
isoja katkarapuja
1 prk (250 g)
1 prk (150 g)
1 rkl
sitruunamehua
1 ½ tl
paprikajauhetta
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 dl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Sulata ja valuta pinaatti. Ota samalla katkaravut jääkaappiin sulamaan täytettä varten.
  2. Paista pilkottu sipuli pannulla ruokalusikallisessa voita. Lisää hetken päästä pinaatti ja loppu voi.
  3. Yhdistä munat ja maito. Lisää mausteet, vehnäjauhot ja pinaattisipuliseos.
  4. Kaada leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200 asteessa 30 min.
  5. Pohjan jäähtyessä, valmista täyte. Valuta sulaneet katkaravut ja hienonna niitä hiukan.
  6. Yhdistä täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjalle. Kääri rullaksi.
  7. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
122 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
64 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)