Kylmäsavulohinapit

Kylmäsavulohinapit
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kylmäsavulohinapit

Kylmäsavulohinapit

Maukkaat kylmäsavulohinapit ovat helppo valmistaa. Ne ovat mainio pikkutarjottava illanistujaisiin, kokkareille tai ruokahalun herättäjäksi aterialle. Täytä napit mahdollisimman lähellä tarjoiluhetkeä, jotta ruissipsit pysyvät rapeina.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

77 arvostelua

Ainekset25 kpl

25 kpl
1 rasia (200 g)
2 tl
sitruunamehua
100 g
kylmäsavulohta
1 pieni (50 g)
punasipuli
25 kpl (60 g)
ruissipsejä (Linkosuo)

Ohje

  1. Yhdistä tuorejuusto ja sitruunamehu.
  2. Lisää joukkoon hienonnetut kylmäsavulohi ja sipuli. Sekoita.
  3. Pursota tai lusikoi tahna ruissipseille vähän ennen tarjoilua.
  4. Tarjoa buffet-pöydässä tai pikkusuolaisena.
Vinkki

Vinkki

Koristele halutessasi tuoreella tillillä ja hienonnetulla punasipulilla.Ruissipsien tilalla voit käyttää pieniä ruisleipäpaloja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
185 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›