Kylmäsavulohinapit

Kylmäsavulohinapit

Maukkaat kylmäsavulohinapit ovat helppo valmistaa. Ne ovat mainio pikkutarjottava illanistujaisiin, kokkareille tai ruokahalun herättäjäksi aterialle. Täytä napit mahdollisimman lähellä tarjoiluhetkeä, jotta ruissipsit pysyvät rapeina.

20 min
helppo
185 kcal / 100g
17
19

Ainekset25 kpl

25 kpl
1 rasia (200 g)
2 tl
sitruunamehua
100 g
kylmäsavulohta
1 pieni (50 g)
punasipuli
25 kpl (60 g)
ruissipsejä (Linkosuo)

Ohje

  1. Yhdistä tuorejuusto ja sitruunamehu.
  2. Lisää joukkoon hienonnetut kylmäsavulohi ja sipuli. Sekoita.
  3. Pursota tai lusikoi tahna ruissipseille vähän ennen tarjoilua.
  4. Tarjoa buffet-pöydässä tai pikkusuolaisena.

Vinkki

Koristele halutessasi tuoreella tillillä ja hienonnetulla punasipulilla.Ruissipsien tilalla voit käyttää pieniä ruisleipäpaloja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
185 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,5 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)