Kinkkurullat eli kinkkuhyrrät

Kinkkurullat eli kinkkuhyrrät
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kinkkurullat eli kinkkuhyrrät

Kinkkurullat eli kinkkuhyrrät

Valmista voitaikinasta helppotekoisia kinkkurullia, jotka maistuvat niin juhlissa kuin rennoissa kemuissa. Rapsakat suupalat ovat myös makoisia naposteltavia suolaisen nälkään.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa / pellillinen
12 min
Yhteensä
27 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset40 kpl

40 kpl
500 g (5 kpl)
voitaikinalevyjä
100 g
100 g
paahdettua sipulia
seesaminsiemeniä
125 g
kinkkuleikkelettä

Ohje

  1. Kauli sulaneet voitaikinalevyt n. 25 cm pitkiksi ja 10 cm leveiksi paloiksi.
  2. Levitä levyille tuorejuusto ja ripottele päälle karkealla raastinterällä raastettu juusto. Lisää halutessasi osaan tai kaikkiin rullalevyihin vielä ripaus seesaminsiemeniä tai paahdettua sipulia.
  3. Laita päälle kinkkuleikkeleet.
  4. Pyöritä rullaksi lyhyemmästä sivusta alkaen. Leikkaa 8 - 9 viipaleeksi.
  5. Nosta kinkkurullat leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele halutessasi voidella ne kananmunalla kauniimman paistopinnan aikaansaamiseksi.
  6. Paista uunin yläosassa 225 asteessa 12 min per pelti.
  7. Tarjoa pikkusuolaisina tee- tai kahvipöydässä, illanistujaisissa tai buffapöydässä.
Vinkki

Vinkki

Halutessasi voit tehdä voitaikinan itse. Katso ohje Rahkavoitaikina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
347 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›