Lohisuupalat

Lohisuupalat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Lohisuupalat

Lohisuupalat

Kääräise tortillaletun sisään maukas lohitäyte ja leikkaa suupaloiksi. Sopii illanistujaisruoaksi ja naposteltavaksi.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset36 annosta

36 annosta
1 pkt (6 kpl)
vehnätortilloja

Täyte

1 rasia (200 g)
1 prk (150 g)
½ tl
mustapippuria myllystä
200 g
kylmäsavulohta suikaloituna
1 pussi (200 g)
pakasteherneitä sulatettuna
1 dl
tilliä hienonnettuna

Ohje

  1. Yhdistä täytteen ainekset keskenään. Sekoita.
  2. Levitä tortillat työlaudalle. Levitä täyte niiden päälle. Kääri tiukoiksi rulliksi.
  3. Peitä tuorekelmulla ja leikkaa ennen tarjoilua vinottain 2 - 3 cm:n suupaloiksi. Nostele rullat pystyyn ja laita tarjoiluvadille.
  4. Tarjoa alkujuoman kanssa tai illanistujaisruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
196 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›