Lohisuupalat

Lohisuupalat

30 min
helppo
196 kcal / 100g
1
2

Kääräise tortillaletun sisään maukas lohitäyte ja leikkaa suupaloiksi. Sopii illanistujaisruoaksi ja naposteltavaksi.

Ainekset

36 annosta
1 pkt (6 kpl)
vehnätortilloja

Täyte

1 rasia (200 g)
1 prk (150 g)
½ tl
mustapippuria myllystä
200 g
kylmäsavulohta suikaloituna
1 pussi (200 g)
pakasteherneitä sulatettuna
1 dl
tilliä hienonnettuna

Ohje

  1. Yhdistä täytteen ainekset keskenään. Sekoita.
  2. Levitä tortillat työlaudalle. Levitä täyte niiden päälle. Kääri tiukoiksi rulliksi.
  3. Peitä tuorekelmulla ja leikkaa ennen tarjoilua vinottain 2 - 3 cm:n suupaloiksi. Nostele rullat pystyyn ja laita tarjoiluvadille.
  4. Tarjoa alkujuoman kanssa tai illanistujaisruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
196 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
11 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)