
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (6 ) vehnätortilloja
Täyte
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 200 g kylmäsavulohta suikaloituna
- 1 pussi (200 g) pakasteherneitä sulatettuna
- 1 dl tilliä hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä täytteen ainekset keskenään. Sekoita.
- Levitä tortillat työlaudalle. Levitä täyte niiden päälle. Kääri tiukoiksi rulliksi.
- Peitä tuorekelmulla ja leikkaa ennen tarjoilua vinottain 2 - 3 cm:n suupaloiksi. Nostele rullat pystyyn ja laita tarjoiluvadille.
- Tarjoa alkujuoman kanssa tai illanistujaisruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
165 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
4,7 g
Rasva
12,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä