
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (170 g) pekonia
- 8 viikunoita
- 3 rkl vaahterasiirappia
- 2 rkl punaviinietikkaa
- ½ tl chilihiutaleita
- 8 saksanpähkinöitä tai manteleita paahdettuna
- 32 voileipäkeksejä, esim. Kantolan speltti
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
Jaa resepti
Ohje
- Paahda pekoni uunissa tai pannulla rapeaksi. Ota talteen hiukan (1 - 2 rkl) pekonista irronnutta rasvaa.
- Leikkaa viikunat neljäksi viipaleeksi. Lisää pannulle pekonin rasva, siirappi, etikka ja chili. Paista kunnes pannulla oleva neste on muuttunut siirappimaiseksi. Lisää viikunat ja rouhitut pähkinät.
- Levitä voileipäkeksit tarjoiluvadille. Jaa viikunat kekseille. Pursota päälle nokare tuorejuustoa ja laita pala rapeaa pekonia. Viimeistele valuttamalla päälle siirappia pannusta.
- Tarjoa heti pikkusuolaisena illanvietoissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
243 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
29,3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
4,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa