Juusto-tomaattikeksit

Juusto-tomaattikeksit

48 min
helppo
249 kcal / 100g
3
4

Nämä pienet cocktailpalat katoavat hetkessä parempiin suihin! Käytä ohjeessa eri värisiä kirsikkatomaatteja niin saat cocktailpaloista värikkäämmän kokonaisuuden.

Ainekset

30 keksiä
1
kananmuna
1 pussi (150 g)
2 dl
vehnäjauhoja
½ tl
leivinjauhetta
½ rkl
tuoretta rosmariinia
50 g
1 rasia (15 kpl)
kirsikkatomaatteja
ripaus
suolaa
ripaus
mustapippuria myllystä
½ rkl
tuoretta rosmariinia
oliiviöljyä

Ohje

  1. Riko munan rakenne ja sekoita siihen juustoraaste. Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe ja hienonnettu rosmariini.
  2. Sulata voi kattilassa tai mikrossa. Yhdistä jauhoseos ja juustoraasteseos. Lisää lopuksi voi. Sekoita.
  3. Kauli taikina n. 1/2 cm:n paksuiseksi levyksi. Leikkaa levystä muotilla pyöreitä, ø n. 3 cm keksejä.
  4. Asettele keksit leivinpaperin päälle uunipellille. Painele jokaisen keksin keskelle syvennys sormella tai lusikalla.
  5. Halkaise pestyt kirsikkatomaatit. Aseta jokaisen keksin syvennykseen puolikas kirsikkatomaatti. Ripottele pinnalle mausteet ja pieni loraus oliiviöljyä.
  6. Paista uunissa 200 asteessa n. 15 - 18 min, kunnes keksit ovat kauniin ruskeita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
249 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
15 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
248 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)