
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pkt (à 170 g) amerikanpekonia
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 2-3 valkosipulin kynttä
- ½ dl hienonnettua basilikaa
- ¼ tl rouhittua mustapippuria
- 100 g kylmäsavuhärkää ohuina viipaleina
Jaa resepti
Ohje
- Paista pekonit rapeiksi paistinpannulla. Nosta talouspaperin päälle lautaselle. Anna jäähtyä. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
- Vaahdota vispikerma. Lisää maitorahka, hienonnetut valkosipulin kynnet, basilika, pippuri ja pekonikuutiot.
- Tee kylmäsavuhärkäviipaleista kaksi 25 x 25 cm:n kokoista levyä latomalla viipaleet lomittain tuorekelmupaloille.
- Levitä pekonivaahto levyille, mutta jätä ylä- ja alareunasta n. 1 cm vapaaksi. Rullaa kääretortun tapaan kelmua apuna käyttäen.
- Pyöritä kelmun päät tiukalle kierteelle. Laita rullat vielä folioon. Pakasta 1 - 2 t, näin rulla on helpompi leikata.
- Leikkaa rullista n. 2 cm:n paksuisia viipaleita salaattipedille.
- Tarjoa buffet-pöydässä tai alkupalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
240 kcal
Proteiini
11,4 g
Hiilihydraatti
1,8 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
9,7 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa