
Pikkusuolaiset
Pikkusuolaiset, sormisyötävät, cocktailpalat, tapakset – nimiä on monia, mutta idea on sama. Kootaan herkullisista raaka-aineista pieniä, helposti tarjottavia ja syötäviä makupaloja, joista jokainen ruokailija saa valita omat suosikkinsa lautaselleen. Pikkusuolaiset sopivat loistavasti juhlien noutopöytään tai illanistujaisiin. Juhlan teeman mukaan tarjoilut voi valmistaa rennomman tai fiinimmän tyylin mukaan. Jos tarjottavat koostuvat vain pikkusuolaisista, niin silloin on hyvä tarjota useampaa erilaista ja varata noin 10 palaa per henkilö. Valitse suosikkisi juhlatarjoiluun!
150 reseptiä

15 min
Kylmä sipsipelti

35 min
Skagen tortut

3 h 15 min
Tuorejuustokuuset

3 h
AURA karkit filotaikinasta

20 min
Nyhtökaura nachopalat

30 min
Nyhtökaura salaattiveneet

20 min
Kesäiset nakkipiilot

30 min
Parsaranut

15 min
Texmex dippilauta

30 min
Tacoranut

25 min
Grazing table

20 min
Täytetyt avokadot

30 min
Kanelicrostinit

30 min
Suolainen joulukranssi

20 min
Uunibrie ja kinuskipähkinät

25 min
Kanaquesadilla uunissa

15 min
AURA Skagen

25 min
Vegaaninen välimeren rulla

15 min
Vegedillat

15 min
Kinkkurieskarullat

20 min
Pikafondue ja espanjalaiset lisukkeet

1 h
Makupari Valio Juhla cheddar ja kanelicurd

40 min
Suolaiset cake popsit pupukupissa

6 h 15 min
Makupari Valio Keisarinna ja marjacurd
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?