Pikkusuolaiset
Pikkusuolaiset, sormisyötävät, cocktailpalat, tapakset – nimiä on monia, mutta idea on sama. Kootaan herkullisista raaka-aineista pieniä, helposti tarjottavia ja syötäviä makupaloja, joista jokainen ruokailija saa valita omat suosikkinsa lautaselleen. Pikkusuolaiset sopivat loistavasti juhlien noutopöytään tai illanistujaisiin. Juhlan teeman mukaan tarjoilut voi valmistaa rennomman tai fiinimmän tyylin mukaan. Jos tarjottavat koostuvat vain pikkusuolaisista, niin silloin on hyvä tarjota useampaa erilaista ja varata noin 10 palaa per henkilö. Valitse suosikkisi juhlatarjoiluun!
108 reseptiä
Paras dippi
Rapeat ruusukaalit
Mascarponetaatelit
Rapeat kesäkurpitsarullat
Onigirit
Raparperi-mascarponeleivät
Tofuskagen
Silli-peruna snacksit
Maissiribsit
Uunidippi ja rapeat tortillat
Kylmä sipsipelti
Skagen tortut
Tuorejuustokuuset
AURA karkit filotaikinasta
Nyhtökaura salaattiveneet
Kesäiset nakkipiilot
Parsaranut
Texmex dippilauta
Tacoranut
Grazing table
Täytetyt avokadot
Kanelicrostinit
Suolainen joulukranssi
Uunibrie ja kinuskipähkinät
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?