Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
½ pkt (à 180 g)
Valio Hienoin Alppi Kreivi® juustoaValio Hienoin Alppi Kreivi® on Bergkäse-tyyppinen vuoristojuusto juustonystäville, jotka arvostavat voimakkaan aromaattista makumaailmaa. Pitkä 14…
-
½ pkt (à 180 g)
Valio Hienoin Keisarinna® juustoaValio Hienoin Keisarinna® on juusto todellisille herkkusuille. Pitkä 14 kuukauden kypsytysaika tuo syvyyttä ja moniuloitteisuutta…
-
½ pkt (à 125 g)
Valio AURA® Gold juustoaValio AURA® Gold on ainutlaatuinen, suomalainen, pitkään kypsytetty ja aromikas sinihomejuusto viilenevien iltojen herkutteluhetkiin. Pidempään…
- 0 kg viinirypäleitä
- 0 kg hilloa (esim. kirsikka tai viikuna)
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa juustot sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja asettele ne jälkiruokakulhoihin.
- Huuhtele viinirypäleet ja leikkaa niistä sopivan kokoisia terttuja, asettele jälkiruokakulhoihin juustojen joukkoon.
- Asettele kulhoon keksit. Lusikoi lopuksi hieman hilloa juustojen päälle
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
370 kcal
Proteiini
24,4 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
30,3 g
Tyydyttynyt rasva
18 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- viinirypäleitä
- hilloa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











