Marjacurdit (=marjatahnat) yhdessä juuston kanssa tuottavat sekä herkullisen makuelämyksen että silmänruokaa tarjoiluihin. Ne säilyvät viikkoja jääkaapissa, mutta herkullisuutensa ja monikäyttöisyytensä takia, ne hävinevät sieltä yllättävänkin nopeasti :-). Kumpi on sinun suosikkisi - vadelmacurd vai mustikkacurd?
1 pkt (300 g) | |
Mustikkacurd (n. 400 g) | |
---|---|
200 g | mustikoita |
2 dl | hillosokeria |
2 | keltuaista |
100 g | |
1 mm | kardemummaa |
Vadelmacurd (n. 400 g) | |
200 g | vadelmia |
2 dl | hillosokeria |
( 1 varsi (vahvaa) | tuoretta minttua ) tai vaniljatankoa |
2 | keltuaista |
100 g |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.