Makupari Valio Juhla cheddar ja tahini

Makupari Valio Juhla cheddar ja tahini
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Makupari Valio Juhla cheddar ja tahini

Makupari Valio Juhla cheddar ja tahini

Huoneenlämpöiseksi temperoitunut Valio Juhla cheddar juusto täydentyy upeasti seesamtahnan eli tahinin kanssa. Kokeile makuyhdistelmää patonkiviipaleen päällä ja tarjoa leipäsiä rennosti suupaloina. Voit myös nostaa cheddar & tahini -makuparin suoraan juustotarjottimelle!

Valmistusaika

Työaika
15 min
temperointi
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset12 annosta

12 annosta
100 g
40 g
tahinia eli seesamitahnaa
12 viipaletta (ohutta)
patonkia
seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Ota juusto temperoitumaan huoneenlämpöön n. ½ h ennen tarjoilua.
  2. Levitä patonkiviipaleiden päälle tahinia.
  3. Ota juustosta lastuja juustohöylällä ja asettele useampi lastu patonkiviipaleiden päälle.
  4. Jos haluat viimeistellä tarjottavan seesaminsiemenillä, sipaise päälle hiukan (oliivi)öljyä , jotta siemenet tarttuvat juustoon kiinni.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
364 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›