
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 30 kuivattuja kivettömiä luumuja
-
1½ dl
tummaa rommia
- 1½ dl Valio tummaa glögiä
Voit kokeilla myös -
1 pkt (350 g)
Valio Polar® Täyteläinen juustoaValio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
-
1 pkt (500 g) Valio Luomu™ maasdam juustoa
Voit kokeilla myös -
- 1 tl jauhettua kanelia
Lisäksi
- 0 kg cocktailtikkua
Jaa resepti
Ohje
- Liota luumuja rommissa tai glögissä 4 h tai yön yli.
- Valuta luumut lävikössä.
- Ota omenaporalla juustosta paloja juustotattien jaloiksi.
- Ripottele leikkuulaudalle kanelia ja kieritä siinä juustopalat.
- Tikuta luumu jokaisen juustojalan päälle.
- Tarjoa cocktailpalana, alkuruokana, osana juustotarjoilua tai jälkiruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
281 kcal
Proteiini
13,9 g
Hiilihydraatti
11,3 g
Rasva
13,9 g
Tyydyttynyt rasva
8,3 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- cocktailtikkua