Juustotatit

Juustotatit
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Juustotatit

Villitse juuston ystävät. Hauska, mutta samalla harkittu makuyhdistelmänä aikuiseen makuun. Ohjeeseen on valittu kaksi juustovaihtoehtoa, joista juustotatit on helppo tehdä ja joiden maut sopivat muihin raaka-aineisiin.

Valmistusaika

Työaika
20 min
liotus
4 h
Yhteensä
4 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset30 kpl

30 kpl
30 kpl
kuivattuja kivettömiä luumuja
1 ½ dl
tummaa rommia

tai dlValio tummaa glögiä
1 pkt (350 g)
Valio Polar® Täyteläinen juustoa

tai 1 pktValio Luomu™ maasdam juustoa
n. 1 tl
jauhettua kanelia

Lisäksi

30
cocktailtikkua

Ohje

  1. Liota luumuja rommissa tai glögissä 4 h tai yön yli.
  2. Valuta luumut lävikössä.
  3. Ota omenaporalla juustosta paloja juustotattien jaloiksi.
  4. Ripottele leikkuulaudalle kanelia ja kieritä siinä juustopalat.
  5. Tikuta luumu jokaisen juustojalan päälle.
  6. Tarjoa cocktailpalana, alkuruokana, osana juustotarjoilua tai jälkiruokana.
Vinkki

Vinkki

Jäljelle jääneen juuston voi hienontaa ja käyttää muihin ruokiin, kuten lämpimiin voileipiin, munakkaisiin, lasagneen, makaronilaatikkoon, pizzaan, juustokastikkeeseen tai -keittoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
284 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.