Juustotatit

Juustotatit

Villitse juuston ystävät. Hauska, mutta samalla harkittu makuyhdistelmänä aikuiseen makuun. Ohjeeseen on valittu kaksi juustovaihtoehtoa, joista juustotatit on helppo tehdä ja joiden maut sopivat muihin raaka-aineisiin.

Ainekset30 kpl

30 kpl
30 kpl
kuivattuja kivettömiä luumuja
1 ½ dl
tummaa rommia

tai dlValio tummaa glögiä
1 pkt (600 g)
Valio Polar® Lempeä juustoa

tai 1 pktValio Luomu™ maasdam juustoa
n. 1 tl
jauhettua kanelia

Lisäksi

30
cocktailtikkua

Ohje

  1. Liota luumuja rommissa tai glögissä 4 h tai yön yli.
  2. Valuta luumut lävikössä.
  3. Ota omenaporalla juustosta paloja juustotattien jaloiksi.
  4. Ripottele leikkuulaudalle kanelia ja kieritä siinä juustopalat.
  5. Tikuta luumu jokaisen juustojalan päälle.
  6. Tarjoa cocktailpalana, alkuruokana, osana juustotarjoilua tai jälkiruokana.
Vinkki

Vinkki

Juustoa jää jäljelle n. 200 g. Sen voi hienontaa ja käyttää muihin ruokiin, kuten lämpimiin voileipiin, munakkaisiin, lasagneen, makaronilaatikkoon, pizzaan, juustokastikkeeseen tai -keittoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
287 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
445 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›