Makupari Valio Keisarinna ja kinuski

Makupari Valio Keisarinna ja kinuski
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Makupari Valio Keisarinna ja kinuski

Makupari Valio Keisarinna ja kinuski

Herkullinen suolakiteinen Valio Keisarinna® juusto on löytänyt itselleen täydellisen makuparin: kinuskin rosépippuritwistillä. Pienellä vaivalla saat valloittavan ja varmasti kehuja keräävän jälkiruoan tai juustotarjottimen uuden vetonaulan.

Valmistusaika

Työaika
10 min
temperointi
1 h
Yhteensä
1 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ pkt (à 300 g)
4 kpl
kermatoffee - makeisia , esim. Omar
valmista kinuskikastiketta
rosépippuria
sormisuolaa

Ohje

  1. Viipaloi temperoitunut juusto annospaloiksi ja siirrä tarjoiluastiaan.
  2. Leikkaa makeiset ohuiksi viipaleiksi. Ripottele juustojen päälle.
  3. Valuta pinnalle kinuskikastiketta. Mausta kevyesti murskatulla rosépippurilla ja sormisuolalla.
  4. Tarjoa jälkiruokana tai osana juustotarjotinta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
383 kcal
Proteiini
21 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›