
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTarvitset
- 0 kg cocktailtikkuja
- 1 iso appelsiini
- 1 porkkana, pitkä
Kuusen täytteet
-
325 g
Valio Luomu™ kermajuustoaValio Luomu™ kermajuusto valmistetaan kotimaisesta luomumaidosta Valion Joensuun juustolassa. Maultaan se on lempeä ja hedelmäinen.…
- 3 persimonia tai sharon-hedelmää
- 3 omenaa
- 3 satsumaa
- 500 g viinirypäleitä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori satsumat ja irrota lohkot toisistaan. Pese omenat, persimonit ja viinirypäleet huolellisesti ja kuivaa puhtaalla keittiöliinalla. Leikkaa suupalan kokoisiksi paloiksi. Viinirypäleet voi jättää kokonaisiksi. Leikkaa Valio Luomu kermajuusto pieniksi kuutioiksi.
- Leikkaa appelsiinin tasainen pohja, jotta se pysyy pystyssä. Koverra appelsiinin toiseen päähän reikä, johon voit pystyttää porkkanan.
- Työnnä porkkanaan cocktailtikkuja. Kiinnitä hedelmä- ja juustopaloja cocktailtikkuihin niin, että lopputulos muistuttaa kuusta.
- Leikkaa lopuksi persimon- tai omenaviipaleesta piparimuotin avulla tähti ja aseta se kuusen latvaan cocktailtikun avulla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
92 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
9 g
Rasva
4,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- cocktailtikkuja