Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
1 pkt (180 g)
Valio Hienoin Keisarinna® juustoaValio Hienoin Keisarinna® on juusto todellisille herkkusuille. Pitkä 14 kuukauden kypsytysaika tuo syvyyttä ja moniuloitteisuutta…
Voit kokeilla myös:-
½ pkt (à 300 g)
Valio Keisarinna® juustoa
- 1 prk (160 g) vihreitä oliiveja (Nocellara Castelvetrano)
- 0 kg extra virgin oliiviöljyä
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg hilloa esim. kirsikka tai viikuna
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa Keisarinna-juusto tasakokoisiksi kuutioiksi. Valuta oliivit.
- Asettele juustokuutioita ja oliiveja tarjoiluvadille limittäin niin, että niistä syntyy mosaiikkimainen kuvio.
- Valuta päälle hieman oliiviöljyä ja rouhi pinnalle mustapippuria. Tarjoa hillon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 380 kcalProteiini 27,8 gHiilihydraatti 0 gRasva 29,8 gTyydyttynyt rasva 17,9 gRavintokuitu 0 gSuola 1,8 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- extra virgin oliiviöljyä
- mustapippuria myllystä
- hilloa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan. -











