Makupari Valio Alppi Kreivi ja rommirypäleet

Makupari Valio Alppi Kreivi ja rommirypäleet
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Makupari Valio Alppi Kreivi ja rommirypäleet

Makupari Valio Alppi Kreivi ja rommirypäleet

Rommilla maustetut viinirypäleet ovat samanaikaisesti täyteläisen maukas ja raikkaan pirskahteleva lisäke juustopöytään.

Valmistusaika

Työaika
15 min
maustuminen
24 h
Yhteensä
24 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset20 annospalaa

20 annospalaa
1 pkt (300 g)

Rommirypäleet

¾ dl
sokeria
1 ½ dl
vettä
¾ dl
tummaa rommia
1
vaniljatanko
300 g
tummia viinirypäleitä

Ohje

  1. Kiehauta vesi, sokeri ja halkaistu vaniljatanko (raavi siemenet veitsen hamaralla ja lisää seokseen). Kaada sokerivesi kannelliseen, puhtaaseen purkkiin. Sekoita joukkoon rommi. Halutessasi voit myös kiehauttaa rommin, jolloin alkoholi haihtuu ja maku hiukan pehmenee.
  2. Pese rypäleet, halkaise. Upota rommiliemeen. Anna maustua väh. vuorokausi.
  3. Tarjoa rypäleitä juuston kanssa.
Vinkki

Vinkki

Voit käyttää ylijääneen rommiliemen kakun kostutukseen tai taikinoihin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›