Makupari Valio Alppi Kreivi ja rommirypäleet

Makupari Valio Alppi Kreivi ja rommirypäleet

24 h 15 min
helppo
205 kcal / 100g
0
3

Rommilla maustetut viinirypäleet ovat samanaikaisesti täyteläisen maukas ja raikkaan pirskahteleva lisäke juustopöytään.

Ainekset

20 annospalaa
1 pkt (300 g)

Rommirypäleet

¾ dl
sokeria
1 ½ dl
vettä
¾ dl
tummaa rommia
1
vaniljatanko
300 g
tummia viinirypäleitä

Annosmäärä

20 annospalaa

Ohje

  1. Kiehauta vesi, sokeri ja halkaistu vaniljatanko (raavi siemenet veitsen hamaralla ja lisää seokseen). Kaada sokerivesi kannelliseen, puhtaaseen purkkiin. Sekoita joukkoon rommi. Halutessasi voit myös kiehauttaa rommin, jolloin alkoholi haihtuu ja maku hiukan pehmenee.
  2. Pese rypäleet, halkaise. Upota rommiliemeen. Anna maustua väh. vuorokausi.
  3. Tarjoa rypäleitä juuston kanssa.

Vinkki

Voit käyttää ylijääneen rommiliemen kakun kostutukseen tai taikinoihin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
11 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
256 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)