Makupari Valio Alppi Kreivi ja rommirypäleet

Makupari Valio Alppi Kreivi ja rommirypäleet

Rommilla maustetut viinirypäleet ovat samanaikaisesti täyteläisen maukas ja raikkaan pirskahteleva lisäke juustopöytään.

Ainekset20 annospalaa

20 annospalaa
1 pkt (300 g)

Rommirypäleet

¾ dl
sokeria
1 ½ dl
vettä
¾ dl
tummaa rommia
1
vaniljatanko
300 g
tummia viinirypäleitä

Ohje

  1. Kiehauta vesi, sokeri ja halkaistu vaniljatanko (raavi siemenet veitsen hamaralla ja lisää seokseen). Kaada sokerivesi kannelliseen, puhtaaseen purkkiin. Sekoita joukkoon rommi. Halutessasi voit myös kiehauttaa rommin, jolloin alkoholi haihtuu ja maku hiukan pehmenee.
  2. Pese rypäleet, halkaise. Upota rommiliemeen. Anna maustua väh. vuorokausi.
  3. Tarjoa rypäleitä juuston kanssa.

Vinkki

Voit käyttää ylijääneen rommiliemen kakun kostutukseen tai taikinoihin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g
Kalsium
256 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›